The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul

The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul telyes film, The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul online film magyarul, The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul teljes film magyarul indavideo, The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul teljes film magyarul videa

.

the+scorpion+king

A Skorpiókirály

A Skorpiókirály

A Skorpiókirály    18 April 2002
5.4
TMDb: 5.4/10 1,384 votes
Streaming

The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul. A legendás egyiptomi harcos ihlette film 5000 évvel ezelőtt játszódik Gomorra hírhedt városában, ahol egy gonosz uralkodó elhatározza, hogy kiirtja a sivatag minden nomád népét. A néhány megmaradt törzsnek, akik sosem voltak szövetségesek, most egyesülniük kell, vagy elpusztulnak. Tudván, hogy ellenségük egy varázsló látomásaira támaszkodik, felbérelnek egy profi gyilkost, Mathayust (The Rock), hogy tegye el láb alól a látnokot. Miután behatolt az ellenséges táborba, Mathayus rájön, hogy a varázsló valójában egy gyönyörű nő. Ahelyett, hogy megölné, magával viszi a sivatag mélyére, tudva azt, hogy az uralkodó csatlósai minden áron megpróbálják kiszabadítani és visszavinni. A csatában súlyosan megsérülő Mathayusnak össze kell szednie az erejét, hogy a szövetségesek szedett-vedett csapatát visszavezesse Gomorrába egy végső összecsapásra.

A skorpiókirály: A lélek könyve

A skorpiókirály: A lélek könyve

A skorpiókirály: A lélek könyve    23 October 2018
4.9
TMDb: 4.9/10 38 votes
Streaming

The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul. A legendás Skorpiókirály visszatér egy epikus kalandra a franchise legújabb, 5.részében. Az ókori Egyiptomban a gonosz hadúr, Nebserek (Peter Mensah) felfedez egy átkozott kardot, ami erősebbé teszi. A Skorpiókirály (Zach McGowan), Tula (Pearl Thusi)núbiai hercegnő, valamint Amina, akinek mágikus és tragikus titka van; és a gólem védelmezője elindul, hogy megtalálja az egyetlen dolgot, amely legyőzi Nebsereket: a Lélek könyvét.

A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

A Skorpiókirály 2. - Harcos születik    19 July 2008
4.2
TMDb: 4.2/10 259 votes
Streaming

The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul. Tudni szeretnéd, hogy honnan ered a Skorpiókirály legendája? Most fény derül a titokra! Amikor a fiatal Mathayus apját Sargon, a könyörtelen uralkodó a fiú szeme láttára gyilkolja meg, Mathayus bosszút esküszik. Hamarosan pedig ő lesz az ősi világ legrettegettebb harcosa.

A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásért

A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásért

A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásért    17 January 2012
3.9
TMDb: 3.9/10 139 votes
Streaming

The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul. A Skorpiókirályban aratott fényes győzelme óta Mathayus birodalma összeomlott, királynője pedig járvány áldozatává vált. Az egykori uralkodó jelenleg fejvadászként éli napjait, ám ha sikerül legyőznie azt a gonosz zsarnokot, aki kegyetlen szellemharcosai élén egy békés birodalom élére tör, azzal végre visszaszerezheti egykori hírnevét. Ron Perlman (Hellboy) és Billy Zane (Titanic) főszereplésével A Skorpiókirály 3.: Harc a megváltásért A Múmia nyomdokain haladva még több akciót és kalandot kínál!

A Skorpiókirály 4: Harc a hatalomért

A Skorpiókirály 4: Harc a hatalomért

A Skorpiókirály 4: Harc a hatalomért    09 January 2015
4.5
TMDb: 4.5/10 78 votes
Streaming

The Scorpion King Book Of Souls Online Film Magyarul. Amikor egy megbízható barát elárulja, Mathayusnak minden erejét és ravaszságát össze kell szednie, hogy le tudja győzni félelmetes ellenfelét, aki egy ősi erő birtokában van.

The Scorpion King

The Scorpion King

The Scorpion King    01 January 2009
0
TMDb: 0/10 0 votes
Operation Scorpio

Operation Scorpio

Operation Scorpio    10 September 1992
5.7
TMDb: 5.7/10 7 votes